Anasayfa /  Foto Galeri

15 Eylül 2021 MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim aldı

MasterChef'te bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. MasterChef'de geçtiğimiz gün kaptanlık oyunun ardından takımlar oluşturulmuştu. 15 Eylül tarihinde ise MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmayı kaybeden isimler arasında ise iki isim eleme potasına çıktı. Peki MasterChef yarışmasında dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Elemeye adayları belli oldu mu? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde

15 Eylül 2021 MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim aldı - Sayfa 1

MasterChef yarışmasında 15 Eylül Çarşamba günü haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Tv8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef'te ilk dokunulmazlığın ardından yarışmayı kaybeden takım arasından haftanın iki eleme adayı belirlenecek. Peki 15 Eylül MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlık oyununu kim aldı? MasterChef'de eleme adayları kimler seçildi?

15 Eylül 2021 MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim aldı - Sayfa 2

MasterChef Türkiye 2021 15 Eylül Çarşamba günü heyecan dolu bölümle Tv8 ekranlarında seyirci ile buluştu. Burcu ve Mustafa'nın ilk eleme adayları olarak belirlendiği yarışmada, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım üyeleri Tayland mutfağından yemekleri yapmak için önlük giydi. Oyunun kazananı mavi takım olurken bireysel dokunulmazlığın sahibi de Emre oldu. Kırmızı takımda yapılan oylamada ise MasterChef 3. ve 4. eleme adayları da Tunahan ve Hasan olarak belirlendi.

15 Eylül 2021 MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim aldı - Sayfa 3

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 
Takım dokunulmazlığı için Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının mücadelesi sonrası eleme adayları yapılan oylama ile belirlendi. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Emre, ilk eleme adayı olarak Tunahan'ın ismini söyledi.

15 Eylül 2021 MasterChef'te eleme adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı kim aldı - Sayfa 4

Daha sonra kırmızı takım ikinci adayı belirlemek için oylama gerçekleştirdi. Konseyde Hasan ve Safanur'un isimleri 7 kez yazıldığı için kaptan Hamza eleme adayını söyledi. İki isim arasında kalan Hamza'nın seçimi Hasan'dan yana oldu. MasterChef'te son eleme adayı Hasan seçildi. Böylece son eleme adayları Tunahan ve Hasan olarak belirlendi.