Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

14 Şubat 2019 Astroloji burç yorumlarınız bugün nasıl? Günlük burç yorumları! (Aşk İş Para Sağlık)

Günlük burç yorumları merak ediliyor. Haftalık burç yorumları Astroloji meraklılarıyla buluşmaya devam ediyor. 14 Şubat hangi burç, yeni haftada aşk, iş ve para burcunuzu ne bekliyor? Burçların bu hafta durumları, şanslı yanları veya şanssızlıkları neler?

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 14:21

Günlük burç yorumları merak ediliyor. Haftalık burç yorumları Astroloji meraklılarıyla buluşmaya devam ediyor. 14 Şubat hangi burç, yeni haftada aşk, iş ve para burcunuzu ne bekliyor? Günlük burç yorumları Şubat ayında da oldukça rağbet görüyor. Burçların bu hafta durumları, şanslı yanları veya şanssızlıkları neler?

Asroloji'de Sevmek ve Sevilmek üzerine

Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek? Bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? der Şems-i Tebrizi. Ey AŞK; Hakkında ne kadar çok film izlendi, ne çok kitap okundu. Kimisi bu duyguyu defalarca deneyimledi, kimisi de belki henüz tatmadı.. Aşk belki üzerine çok konuşulası bir kavram. Ancak biz bugün aşka astrolojik bir gözle bakacağız.  

Hiç düşündünüz mü? Nasıl bir aşıksınız? Sevmek ve sevilmek ile ilgili ne tür potansiyellere sahipsiniz? Astrolojide aşk soruları genelde sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Aslında tüm kodlarımız gibi doğum haritalarımız aşk, sevmek ve sevilmekle ilgili de bir çok şifre barındıyor. Bu yazımızda sizlere bu göstergelerden bahsetmek istiyorum. 

Astrolojide ikili ilişkiler ve aşk dediğimizde ilk bakılan gezegen Venüs’tür. Venüs, en basit tanımı ile nasıl bir aşık olduğumuz, aşkta nelerden hoşlandığımızı, nasıl sevilmek istediğimizi ifade eder. İlişkilere, aşka dair lisanımızdır adeta Venüs burcumuz. Erkek haritasında aşk dediğimizde Venüs’e, kadın haritasında ise Mars’a bakılır. 

Tabi bu yorumları okuyabilmek için doğum haritanızda Venüs ve Mars gezegenlerin hangi burçta olduğunu bilmeniz gerekiyor. Eğer doğum haritanızı ve detaylarını öğrenmek isterseniz Astroduru.com sitemizden doğum harita analizi yaptırabilirsiniz.

7312.jpg

Erkekler Nasıl Kadınlardan Hoşlanır

Bir erkek haritasında Venüs nasıl bir kadına aşık olabileceği ile ilgili bilgi verir. Venüs burada ruhsallıktan ziyade fiziksel olarak ne tür kadınları çekici bulabileceği ile ilgili bilgi verir. Ancak erkekte konu evlilik olduğunda sadece Venüs burcuna değil Ay burcuna da bakmak gerekir. Konumuz aşk ve 14 Şubat olduğu için biz sadece Venüs burçlarından bahsedeceğiz. Doğum haritanızdaki Venüs’ün bulunduğu burcunuzu aşağıda okuyabilirsiniz.

Venüsü Koç burcunda olan erkek; Güçlü, cesur, kendine yetebilen, mücadeleci yönleri olan kadınlardan hoşlanırlar. 

Venüsü Boğa burcunda olan erkek; Güzel, çekici, sakin görünen ama tutkulu, romantik yönleri olan, ayakları yere sağlam basan, güven veren kadınlardan hoşlanırlar. 

Venüsü İkizler burcunda olan erkek; Entelektüel kapasitesi güçlü, akıllı, konuşabileceği, eğlenceli,  zihinsel olarak anlaşabileceği genç kadınlar çekici gelir.

Venüü Yengeç burcunda olan erkek;  Sevgi dolu, yuva ve aile gibi kavramlara önem veren, sıcak, merhametli, biraz anne gibi ilgili, olgun kadınlardan hoşlanırlar. 

Venüsü Aslan burcunda olan erkek; Hareketli, sadık, sevgidolu, gösterişli, kendisini özel tabir yerindeyse aslan gibi  hissettirecek kadınlara çekilirler. 

Venüs Başak burcunda olan erkek; Çalışkan, disiplinli, titiz, sağlığına dikkat eden, kendine saygı duyan zarif kadınlardan hoşlanırlar. 

Venüs Terazi burcunda olan erkek; Güzel, çekici, zarif, estetik zevkleri gelişmiş, sanatsal yönleri kuvvetli, kültürlü ve entelektüel  kadınlardan hoşlanırlar.

Venüs Akrep burcunda olan erkek;  Cazibeli, derinliği olan, güçlü, tutkulu, gizemli, çözemedikleri, anlamakta zorlandıkları kadınları çekici bulurlar. 

Venüs Yay burcunda olan erkek; Bağımsız, özgürlüğüne düşkün, maceradan hoşlanan, seyyah ruhlu, yaşamaktan keyif alan kadınlardan hoşlanırlar. 

Venüs Oğlak burcunda olan erkek;  Kendi ayakları üzerinde duran, olgun, ağırbaşlı, klasik güzelliğe sahip kadınları çekici bulurlar.

Venüs Kova burcunda olan erkek;  Özgür ruhlu, bağımsız, sıradışı, kendi hayat değerlerini kendileri belirleyen, gelenekselden uzak kadınları çekici bulurlar.

Venüs Balık burcunda olan erkek;  Hayal dünyası gelişmiş, hülyalı, sezgileri kuvvetli, duygusal, fedakar kadınlardan hoşlanırlar.

burclarin-ask-sifreleri.jpg

Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır

Kadında Mars Burcu; Bir kadının haritasında Mars o kadının ne tür erkeklerden hoşlanabileceğini gösterir. Yine eş seçimi için sadece Mars burcuna bakmak yeterli değildir.  Güneş burcu da önemlidir. Ancak konu aşk ve etkilenme olduğunda kadın için Mars’ın düştüğü burcun karakteristik özellikleri ön plana çıkacaktır. Doğum haritanızdaki Marsınızın bulunduğu burcunuzu aşağıda okuyabilirsiniz.

Marsı Koç burcunda olan kadın; Hareketli, yakıcı duyguları olan, güçlü, sert, ağırbaşlı, kıskanç, cesur, kendisini sahiplenen erkeklerden hoşlanır. 

Marsı Boğa burcunda olan kadın; Ayakları yere sağlam basan, huzur veren, maddi anlamda sağlamcı ve güven veren, sadık, sahiplenen erkekleri çekici bulur. 

Marsı İkizler burcunda olan kadın; Entelektüel kapasitesi yüksek, akıllı, konuşkan, flörtöz, biraz dengesiz, kuvvetli, eğlenceli erkeklerden hoşlanır.

Marsı Yengeç burcunda olan kadın; Duygusal yönü olan, ailesine evine bağlı, ilgi göstermeyi seven, ince ruhlu erkekleri çekici bulur.

 

Marsı Aslan burcunda olan kadın;   Kendine güvenen, cömert, özgüven sahibi, yaratıcı, eğlenceli, çocuksu yönleri de olan erkeklerden hoşlanır. 

Marsı Başak burcunda olan kadın; Detaycı, titiz, güzel konuşan, iletişim becerisi güçlü, hizmet bilinci gelişmiş, düzenli erkekleri çekici bulur.

Marsı Terazi burcunda olan kadın; İnce ruhlu, sanatçı ruhu olan, sosyal, centilmen, flört etmeyi seven, estetik zevkleri gelişmiş erkeklerden hoşlanır. 

Marsı Akrep burcunda olan kadın; Ketum, gizemli, duygusal olarak bağlanma problemi yaşayan yani ıssız adam kafasında erkekleri çekici bulurlar. 

Marsı yay burcunda olan kadın; Özgürlüğüne düşkün, gezmekten hoşlanan, sportmen, esprili, eğlenceli, optimist yapılı erkeklerden hoşlanır.

Marsı oğlak burcunda olan kadın; Otoriter, ciddi, işinde oldukça başarılı, ağır bir yapısı olan, baskın ve olgun erkeklerden hoşlanır. 

Marsı kova burcunda olan kadın; Arkadaşlık ilişkileri gelişmiş, sosyalliği kuvetli, mantıklı davranan, humanist, toplumsal olaylara duyarlı, sıradışı bir zekaya ve yapıya sahip erkeklerden hoşlanır. 

Marsı balık burcunda olan kadın;  Yoğun duygulara sahip, gizemli, romantik, sanatçı ruhlu, aşkı dünyevi olmanın ötesinde ruhani boyutta yaşayacağı erkelerden hoşlanır. 

venus-love.jpg


Yorumlar