Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

13 Nisan 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

13 Nisan 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 13 Nisan 2019 Cumartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2019 23:33

13 Nisan 2019 Cumartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 13 Nisan 2019 Cumartesi Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 13 Nisan 2019 Cumartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

13 Nisan 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün eski bir yer ziyaret edebilirsiniz. Bir müze ya da tarihi bir yer olabilir. Girişimci bir gün sizi bekliyor. Ama bu koşturmada sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Akşamı kendinize ayırın ve biraz dinlenin.

13 Nisan 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kısa çubuğu çektiğinizi düşünüyorsunuz. Evet, oraya buraya dağılmış başarıların, derdine düşebilirsiniz bugün. Ama moralinizi bozmayın ve her gün doğumunun yeni bir başlangıç olduğunu unutmayın. Yarın daha iyi şeyler yaşamanız muhtemeldir.

13 Nisan 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aşkınızı itiraf etme konusunda ikilemde kaldınız. Doğru zaman olup olmadığını bilemiyorsunuz. Kötü haber; hiç bilemeyeceksiniz. Karşı taraf, sizden hareket gelmediği sürece rengini belli edecek gibi değil. Dış görünümünüze çok dikkat edin ve aklında olumlu izler bırakın.



13 Nisan 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Düşünceleriniz ve görüşleriniz her ne kadar radikal olsa da uygularken oldukça kısıtlanacaksınız. Yeni bir girişim veya yeni bir aşk ilişkisine başlamak için gerekli önlemleri almanız lazım. Yaşadıkça deneyim kazanacaksınız ve işte veya aşkta farketmez bu deneyimler sonucunda en doğru sonuca varacaksınız.



13 Nisan 2019 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

“Damlaya damlaya göl olur” atasözünü aklınızdan çıkarmayın. Çabalarınıza ve hedeflere yoğunlaşmaya devam edin. Arkanıza yaslandığınız zaman, tüm bu deneyimler ve çabaların birikimi sonucunda ulaşılan bir zirve göreceksiniz. Başarının size gelmesi için, denemeye devam etmenizi tavsiye ederiz.



13 Nisan 2019 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kafanızda kocaman bir “düşünce başlığı” ve sağ kroşeden yediğiniz sağlam bir “tutku darbesi” var! Gün ortasına kadar leyla gibi gezebilirsiniz. Ancak sonrasında kendinize gelir gibi olacaksınız. İş arayanlar için ayrıca güzel bir gün olabilir. Olumlu geri bildirimler için nezaketle gülümseyin ve kabul edin. 

13 Nisan 2019 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Ne yaparsanız yapın bazen olmaz! Bugün etrafınızdakilerin sizden koşarak uzaklaşması gereken bir gün olabilir. Sadece hiçbir şeyin zihinsel dengenizi etkileyemediğini ve bunun sadece bir aşama olduğunu unutmayın. Akşam rahatlamak veya kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz.

13 Nisan 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kontrol, mantıkta. Mantık çerçevesinde akıllıca bütün işleri halledeceksiniz. Herşey en ince ayrıntısına kadar planladığınız şekilde devam edebilir ve patronunuzun güvenini kazanabilirsiniz. Sıra kendi kalbinizi dinlemeye gelecektir. Kalbinizde kelebekler uçuşurken daha fazla çalışamayabilirsiniz



13 Nisan 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Zor, göreceli bir kavramdır. Zor zamanları, “geçecektir” penceresinden bakarsanız kolaylaşabilir; “dayanamıyorum” penceresinden bakarsanız zorlaşabilir. Her iki durumda da aynı zamanda son bulur ancak ikincide sizden çok daha fazla duygu alır götürür. Zor durumlarda kendi hayatınızı kolaylaştıranlardan olmanızı tavsiye ederiz.

13 Nisan 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Oğlak burcu 22 Aralık - 20 Ocak Sorunların ve zor durumların labirentinde biraz kaybolmuş hissedeceksiniz. Eninde sonunda, bir çıkış yolu bulacaksınız. Başkalarına rehberlik etmeyi ve iş yerinde komuta pozisyonunda olmayı seviyorsunuz. Ancak zor yönü bir şeyler ters giderken, sakinliğinizi ve mantığınızı kontrol altına almak olacaktır.

13 Nisan 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bir astrolog, doktor veya manevi bir lider iseniz, bugün sizin için güzel bir gün olabilir. Size meydan okumak isteyenler, güçlü yanlarınızı test etme fikrini yeniden gözden geçirmelidir. Hayır işi yapmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve insani nedenlerle çalışmak size memnuniyet duygusu verir. Bugün sizi son derece tatmin edici bir gün bekliyor.

13 Nisan 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Odağınız, bugün kesinlikle kariyer gelişimine sabitlenmiş. Uzun zamandır süren iş anlaşmaları nihayet gerçekleşecek. Bir meslek peşinde koşanlar ücret artışı veya terfi bekleyebilirler. Yeteneklerinizin yeni sorumluluklarınızı tatmin edici bir şekilde yerine getirebilme becerisine ulaştığınızdan emin olun.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



8 Nisan  – 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar