Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

13 Mayıs 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

13 Mayıs 2019 Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 13 Mayıs 2019 Pazartesi Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 00:15

13 Mayıs 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

13 Mayıs 2019 Pazartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 13 Mayıs 2019 Pazartesi Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 13 Mayıs 2019 Pazartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

13 Mayıs 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün ikili ilişkilerde ufak problemler çıkabilir. Sorun sizin fazla anlayışlı olmanızdan kaynaklanacaktır! Aslında sizin pozitifliğinize karşılık bulamamanız da denilebilir. Sonuçta bu ilişki tek başına yaşanmıyor diye düşünüyorsunuz haklı olarak. Karşı tarafa duygularınızı kesin bir şekilde dile getirebilirsiniz. İş yerinde durumlar tam tersi, çok güzel devam edebilir. Güzel bir ivme yakaladınız ve bu hızla devam ederseniz bir kaç yıla istediğiniz pozisyona gelebilirsiniz.

13 Mayıs 2019 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Rahat bir nefes almanın zamanı geldi. Uzun süredir soluksuz çalışıyorsunuz ve yaz ayları yaklaştıkça bunalmaya başlamıştınız. Bir iki günlük de olsa kafa dinlemeye şehir dışına kaçabilirsiniz. İkili ilişkilerde aslında partnerinizle aranız iyi olmasına rağmen dış etkenler yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kulaklarınızı “kim ne dedi”ye kapatırsanız her şey yoluna girecektir. Yapıcı eleştirelere açık, yıkıcı eleştirilere kapalı olmanızı tavsiye ederiz.

13 Mayıs 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bir türlü düzeninizi kuramıyorsunuz. İş hayatında da özel hayatınızda da hep arada kalma durumları yaşıyorsunuz. Bugün aşk hayatınız olmasa bile iş hayatınızda bu zinciri kırabilirsiniz. Güzel bir işte kalıcı olarak kadroya alınabilirsiniz. Uzun zaman iş konularında sorunlar yaşamanız sonucu, bu durum size ilaç gibi gelecektir. Aşk hayatı bir süre sallantıda kalabilir. Size önerimiz önce işinize alışın, sonra eşinizi bulursunuz.



13 Mayıs 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Korkmadan savaşmayı öğrenmeniz gerekiyor! Aklınıza devamlı yenilikçi fikirler geliyor ancak uygulamak için cesaretiniz yok. Size önerimiz şeytanın bacağını kırın ve planlarınızı artık uygulamaya sokun. Kısa vadede başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda en az iş hayatınız kadar renkli ve eğlenceli olabilir. Başarı işin içine girdiği zaman, her yer güzelleşir bunu da aklınızdan çıkarmayın.



13 Mayıs 2019 Pazartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Fiziksel yönden sağlam bir gün geçirseniz de psikolojik yönden zorlu bir gün olabilir. Bir şeyler yanlış ama ne? Bu sorunun cevabı ve çözümü aslında sizdedir. Yanlış kararlar almış olmanız böyle devam etmesi gerektiği anlamına gelmez. Neresinden dönersek kardır deyip bugün o, U dönüşünü yapabilirsiniz. Kendinizi bunalıma sokacak hareketlerden uzak durun. Bugünlerde ruhsal yönünüzü kuvvetlendirecek eylemlerde bulunmanızı tavsiye ederiz.



13 Mayıs 2019 Pazartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün önemli kararların altına imza atabilirsiniz! Uzun zamandır cesaret edip de yürürlüğe koyamadığınız projelerinizi işleme koyma zamanı geldi. Bu ev değiştirme, iş değiştirme, şehir değiştirme ya da ülke değiştirmeye kadar gidebilir. Şuan bu kararları almaya çok yatkın bir bünyeniz var. İkili ilişkilerde, zorlama durumlardan uzak durmanız gerekir. Kendiniz gibi olun, zorla olmak zorunda hissettiğiniz kalıba girmeyin. Daha sonra çok daha büyük çıkmazlara girebilirsiniz.

13 Mayıs 2019 Pazartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bu aralar değişik bir saflık size musallat olabilir. Kim iyi kim kötü idrak edememe ya da olayları bambaşka yorumlama gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Parasal anlamda da muslukları çok açtınız. Hem maddi hem manevi boşluğa düşmemek için artık kendinizi biraz silkelemeniz gerekebilir. Akşam durum değerlendirmesi yapmak için birkaç arkadaşınızı seçebilirsiniz. Bakalım onlar ne düşünüyor?

13 Mayıs 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Beklentilerinizin karşılanmadığı bir gün olabilir. Bunun sebebi normalin üzerinde limitlerinizin olmasıdır. Aslında sizin konumunuzda olmak isteyen birçok insan var. Onlar şuan sizin yerinizde olsalardı, muhtemelen bulutların üzerinde olurlardı. Siz de sahip olduklarınız ile mutlu olmayı deneyin. İş hayatınızı düzene oturttunuz şimdi sırada özel hayatınızı düzene oturtmaya geldi. İlk konu: Mutlu olmanın yolları! 



13 Mayıs 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Yeni ortamlara hazır mısınız? Bugün yepyeni arkadaşlarla yepyeni bir çevreye adım atabilirsiniz. Yurtdışında yaşayan bir akraba ya da iş nedenleri ile hayatınızda radikal bir değişiklik yapabilirsiniz. Aynı zamanda insanlarla konuşurken sizin fikirlerinizi umursamadıklarını düşünüyorsunuz. Bu tamamen hüsnü kuruntunuz, size önerimiz bu yanlış anlamalara son vermeniz olacaktır.

13 Mayıs 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Yoksa bugün o gün mü? Uzun zamandır iş alanınızı değiştirmek istiyorsunuz. Ancak duygusal bir karar olup olmadığından şüphe ediyordunuz. Bugün kararınızı netleştirip, iş kariyerinizi başka bir yöne doğrultabilirsiniz. İkili ilişkilerde çok fedakarsınız ancak bu hayatı seviyorsunuz, bu sebeple karşı taraftan bir şey görmeseniz bile gözünüze batmıyor. İş hayatı ve aile hayatında yakaladığınız dengeyi hep korumanızı tavsiye ederiz.

13 Mayıs 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Aklınız şu sıralar karışık! İçinden çıkamadığınız sorular olabilir. Maneviyat ya da felsefe ile ilgili olabilir. Siz mantığınıza oturtamadığınız sürece hiçbir soruyu bile çözmek istemezsiniz. Bu yüzden okumalarınız ve araştırmalarınızı, soru işaretlerinin yoğun olduğu konulara yönlendirebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ailevi konularda, biraz haddinden fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sonrasında çöküş yaşatacak durumlardan, kendinizi korumanızı tavsiye ederiz.

13 Mayıs 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Henüz tam olarak hedeflerinize ulaşmış değilsiniz. Ancak sizdeki inanç ve sabır sayesinde çok daha iyi yerlere gelmeniz yüksek ihtimaldir. Çalışmalarınızı bir rutine oturttunuz, bundan sonra atacağınız adımlar, özellikle arkadaşlarınız tarafından takdir edilebilir. Size en büyük kazanç, maddi olan değil; insanların gözünde “helal olsun” bakışı görmek olacaktır. İkili ilişkilerde duyguyu biraz arttırmanız gerekebilir. Karşı tarafın beklentilerini karşılamak için artık kımıldama zamanı gelmiş olabilir.





GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



13 Mayıs – 19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mayıs 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar