Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 01:59

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 13 Mayıs -19 Mayıs 2019tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta çoğunlukla sizin için karışık sonuçlar getirebilir. Şehir dışına yaptığınız yolculuklardan birinde çok ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişinin yavaş yavaş sizin için çok özel olması çok kuvvetli bir ihtimal!

Bronşit hastaları ve cilt hastalıkları olanların azami özen göstermeleri gerekmektedir. Hafta, kariyer veya ticari büyüme açısından çok parlak olmayabilir. Bu hafta büyük finansal anlaşmalar yapmaktan kaçınmanızı öneririz. Hafta, ithalat veya ihracat ile ilgili olanlar için sadece elverişli olabilir. Hafta, mali cephede umut verici görünüyor.

Bu hafta çok fazla tasarruf olasılığı yok. Harcamalarınız, kazancınız kadar olacaktır. Aynı anda kaçınılmaz ve gerekli masrafları üstlenmekten kaçınmanız gerekebilir. Aile hayatında biraz çalkantılar yaşanabilir. Çocuklar babaları için endişe duyabilir veya zaman zaman tartışmaya girebilirler. Bu dönemde mülk satın almayı düşünmeyin.

Boğa Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Hafta, birçok cephede karışık sonuçlar doğurabilir. Varsa, eski hastalıklardan ayın 15’inden sonra rahatlamaya başlayabilirsiniz. Genel bağışıklığınız artabilir. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle kopmuş olan ilişkilerin düzelmesi muhtemeldir.

Ailenize karşı hem manevi hem de finansal sorumluluklarınız artabilir. Bu hafta seyahat etmeniz gerekebilir. Yurt dışında ya da yüksek öğrenim için eyalet dışına çıkmak isteyen öğrenciler başarılı olabilirler. Çocuklarınızla ilgili endişeler sonunda kaybolabilir.

Anne tarafından bir aile üyesini, hastalığı nedeniyle ziyaret etmeniz gerekebilir. İş ortağınız ile yanlış anlamalar yaşanabilir. Denizaşırı iş ile ilgili olanların da seyahat etmeleri gerekebilir. Maaşlı çalışanlar, yoğun iş yükü nedeniyle kendilerini yorgun hissedebilir. Mülk için borç almak bu hafta nispeten kolay olabilir. 

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca coşku ve pozitiflik ile dolup taşacaksınız! Uğraştığınız herhangi bir hastalık, yavaş yavaş iyileşmeye başlayacaktır. Hafta, sevgi ve ilişkiler için de umut verici olabilir. Ayrıca bu süre zarfında birkaç ilginç teklif alabilirsiniz.

Bu hafta boyunca, aşkınızın ilgisini çekmeye ciddi olarak yoğunlaşabilirsiniz. Sağlık durumunuz giderek iyileşmeye başladığında pozitifliğiniz her gün artacaktır. Sağlıklı beslenme uygulamalarını benimseyin ve abur cubura yönelmeyin. Her gün yoga ve meditasyon yapma alışkanlığı kazanın.

Kariyerinizi yeni zirvelere götürme arzunuz, programınızı çok telaşlı hale getirecektir. Şehir dışına epeyce yolculuk yapmanız gerekebilir. Üretim hattında yer alanların bu haftaki finansmanlarına çok dikkat etmesi gerekiyor. Bu süre zarfında finansal portföyünüzün değiştirilmesi veya yeniden düzenlenmesi gerekebilir. ..

Yengeç  Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca, zihinsel ve fiziksel sağlığınız vasat olabilir. Sürekli yorgun hissedebilirsiniz. Bir gastrit hastalığından muzdarip olabilirsiniz.

Bu hafta kariyer ve iş için ortalama düzeyde kalabilir. Haftanın üç günü yoğun bir tempoyla çalışabilirsiniz. Bu süre zarfında ilerleme şansı yakalayabilirsiniz. İş için seyahat etmeniz gerekebilir. Diğer günler aynı düzeyde pozitif ilerlemeler yakalayamayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve patronlarınız ile işbirliğini içinde olamayabilirsiniz.

Yabancı ortaklı işlerden iyi kar elde edilebilir. Yeni insanlarla tanışacak ve yeni bir iş alanı elde edeceksiniz. Bu süre zarfında, işyerinde yanlış kararlar alınmasından kaynaklanabilecek zararlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklar sizi yanıltabilir. İkili ilişkilerde normal seyrinde bir hafta geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca zihinsel ve fiziksel sağlığınız tatmin edici olacaktır. Kendinizi formda hissedeceksiniz. Ayrıca yeni bir girişime başlamak için ilham alacaksınız. İş dünyasındaki insanlar, bu hafta boyunca karışık sonuçlar alabilirler. Hükümetle ilgili iş çalışmaları gecikebilir. Sadece ayın 14 ve 16'sı maddi açıdan yüzünüzü güldürebilir.

Haftanın genelinde, giderleriniz gelirinizden daha fazla olacaktır. Finansal planlamanızı yanlış hesaplamış olabilirsiniz. Bu gibi durumları önlemek veya daha sonra bu hataları düzeltmek için zaman ayırmanız gerekecektir. Özellikle hafta sonu, mali anlaşma yapmak için ideal olmayabilir.

Ailenizle ilgili olarak, bu haftanın 14 ve 16'sı olumlu sonuçlar alacağınız günler olabilir. Evinizde çok fazla gerginlik ve uyuşmazlık olabilir. Sakin olmanız ve kendiliğinden işlerin düzelmesine izin vermelisiniz.

Başak Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta, fiziksel ve zihinsel sağlığınız üzerinde biraz olumsuz etki gösterebilir. Fiziksel olarak formda hissedeceksiniz. Verimliliğiniz artacak; enerjik ve kendinden emin hissedeceksiniz. Ayın 18’inde mide, omuz veya bacaklarınızla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bağışıklığınızı düşürebilir ve çalışmak istemeyebilirsiniz.

Diğer günler ortalama düzeyde kalabilir. Kariyer ve iş alanında rutininizi korumayı başaracaksınız. Yeni işe atılanlar için bu hafta lehine gelişmeler yaşanabilir. Çalışanlarda ise maaş artışı ve terfi alma olasılığınız yüksek. İşletme sahiplerinin de yeni iş fikirleri geliştirmesi olasıdır. Bu hafta banka kredisi alma konusunda başarılı olmanız ihtimali yüksek.

Kişisel hayatınıza gelince, bu hafta çoğu günlerde harika günler sizi bekliyor olacaktır. Ancak, sevdiklerinizle birlikte çıkan bazı tartışmaların olasılığı da göz ardı edilemez. Gerekli önlemleri almanız tavsiye edilir, böylece gereksiz kavgalardan ve tartışmalardan kaçınılabilir.

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Doğuştan gelen bir yeteneğiniz var! Aynı anda birden fazla işi başarmak, doğuştan gelen bir niteliktir. Bu kadar çok görevi yerine getirme konusundaki yetkinliğiniz, iş yerinde çok işinize yarayacaktır. Kuşkusuz, yeni bir şeyler yapma konusundaki hevesiniz sizi yeni ve zorlu yollara sürükleyebilir.

Öğrenciler bilgi ve yaratıcılık ufuklarını genişletmek isteyeceklerdir. Bu süre zarfında yeni şeyler öğrenmek için can atabilirler. Bir eğitim gezisi, hem eğlenceli hem de bilgilendirici olabilir. Ayın başından itibaren, duygusal bir hız trenine binmek için hazır olun. Tüm cephelerde ilişkiler hafta ortasında çiçek açacak.

Haftanın ilk günlerinde sağlığınıza iyi bakmanız gerekecektir. Beslenmenize dikkat etmeyi unutmayın. Ailenizle birlikte kaliteli zaman geçirmek için kendinizi şekillendirebilirsiniz. İkili ilişkilerde yakaladığınız ivmeyi devam ettirecek bir hafta olabilir.

Akrep Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

H

Bu hafta boyunca sevgi, romantizm ve inanılmaz bir ilişki ile alevlenebilir. Aşk ilişkileri çok başarılı olacaktır! Partnerinize, kalbinizi ve gerçek duygularınızı ifade edebileceksiniz. Evlilik dışı ilişki yaşamak isteyenler için, bu tür ilişkiler kısa sürecek ve itibarınızı geri dönüşü olmayan bir şekilde tehlikeye atabilir.

Bu süre içerisinde sağlığınıza özen göstermeniz gerekecektir. Elli yaşın üzerindeki kişiler solunum organlarıyla ilgili hastalıklara yakalanabilirler. Hafta maaşlı çalışanlar için elverişli olmayabilir. En kötü durumlarda, ofiste devam eden bazı sorunlar nedeniyle işlerini kaybedebilirler.

Evli çiftler, ailelerine daha çok zaman ayırabilirler. Çocuklarınızın beklentilerini yerine getirmek için daha çok çalışmak isteyebilirler. Öğrenciler bu hafta istedikleri sonuçlara ulaşmak için ekstra çaba göstermeliler.

Yay Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta çok umut verici ve parlak bir hafta olabilir. Fiziksel olarak çok fazla hareket olmasa da çok içerikli bir zihin gelişimi yaşayabilirsiniz . Görme ile ilgili küçük sorunlar ve ara sıra baş ağrıları dışında, bu süre size sağlıklı ve huzurlu bir hafta sunar.

Romantik ilişkilerinin gelişmesi konusunda güçlü bir ihtimal var. Büyük kardeşlerle ve çocuklarla sözlü tartışmalara girmekten kaçının. Hafta boyunca zihinsel huzurunuzu korumaya odaklanın, aksi takdirde cinsel yaşamınızı olumsuz etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili problemler bu hafta kısmen çözülebilir.

Öğrenciler bu dönemde akademik çalışmalarında başarılı olacaklardır. Hafta özellikle iş adamları için de verimli geçebilir. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız, mükemmel bir zamanlama olabilir! İyi araştırılmış yatırımlar, özellikle emlak yatırımları, gelecekte kesinlikle şaşırtıcı karlar sağlayacaktır. Finansal giriş ve çıkışlarınızı yakından takip edin.

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta dikkatli ve sabırla geçirildiği takdirde, kesinlikle verimli olabilir. İlişkilerin tümü neşeyi paylaşmak ve yaymakla ilgili olacaktır. Sevdiklerinizi daima mutlu etmeye çalışın ve ilişkilerinizin yeni dönüm noktalarına ulaştığına tanık olun!

Sağlık yönüyle ilgili olarak özen gösterilmesi gereken bir hafta olabilir. Çalışanların mantıklı olması ve kendilerine verilen tüm görevleri zamanında tamamlamaları önerilir. Bunu yapmamak ağır cezalara sebebiyet verebilir. Zor zamanlarda maaşlı çalışanların sabırlı olmaları ve geçici olarak kurtulmak yerine, sorunlara kalıcı çözümler bulmaları önerilmektedir.

Her türlü iş her zaman değişiklik ve yenilik gerektirir. İşletmenize yeni değişiklikler getirmekten korkmayın. Bu kesinlikle yeni müşteriler ve distribütörler getirecektir. Profesyonel cephedeki belirsizlikler, fon girişinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Bu fazlaca endişe gerektirecek bir durum haline gelmeyecektir. Aile mülkiyeti ile ilgilenmek için son derece uygun bir hafta olacaktır.

Kova Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sevinç içinde geçebilir. Hiçbir büyük problem yaşanmayacaktır. Zihinsel olarak sakinlik içinde olacaksınız. Haftanın sonunda, biraz nakit sıkıntısı yaşanabilir. Aile masrafları artacak, bu da karşılaması biraz zor hale gelebilir. Ancak diğer aile üyelerinin de yardımıyla bunun üstesinden gelebilirsiniz.

Çocukların çalışmaları ile ilgili harcamalarınız artabilir. Çocuğunuzun daha iyi bir okulda okuması ile ilgili gece gündüz endişeli olabilirsiniz. Bunun dışında sağlık, aile ve kariyer açısından huzurlu bir hafta sizi bekliyor olabilir.

Yurt dışı ile ilgili değişik bir durum yaşayabilirsiniz. Ya iş gezisi için sizin gitmeniz ya da yurt dışından bir akrabanızın sizin yanınıza gelme olasılığı var. Bazı büyük borçlarınızdan kurtulmanız mümkün olacaktır. Aile üyeleriyle ilişkiniz hafta boyu sıcak kalabilir.

Balık  Burcu 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Yorumları

Hafta, ailenin tüm üyeleri için mükemmel fiziksel ve zihinsel zindelik ve sevinç dolu bir hafta olabilir! Fiziksel sağlığınız formda olacak. Ayrıca, acı çektiğiniz tüm eski hastalıklardan kurtulabilirsiniz.

Maaşlı çalışanlar, daha iyi ödeme yapan yerleşim veya terfi ile ödüllendirilebilir. Yeni bir iş arayanlar, istedikleri işi bulmakta başarılı olabilirler. Bu hafta bir iş görüşmesi gerçekleştirmek, şanslarını çok arttırabilir. Hafta iş adamlarının yatırımları için de çok uygun. İş genişlemesinde yeni ve daha iyi yollar açılacaktır.

Bu haftaki kazancınız çok tatmin edici olacak. Yurt dışındaki işler, gerekli özen ve belgelendirme ile yapılırsa, yüksek miktarda kar sağlayabilirler. İş adamları için fon girişi istikrarlı bir şekilde artacaktır. Emlak anlaşmaları, aşırı dikkatle yapılmadığı takdirde, büyük kayıplara neden olabilir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar