Anasayfa /  Foto Galeri

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 13 Mayıs -19 Mayıs 2019tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 13 Mayıs -19 Mayıs 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Bu hafta çoğunlukla sizin için karışık sonuçlar getirebilir. Şehir dışına yaptığınız yolculuklardan birinde çok ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişinin yavaş yavaş sizin için çok özel olması çok kuvvetli bir ihtimal! Bronşit hastaları ve cilt hastalıkları olanların azami özen göstermeleri gerekmektedir. Hafta, kariyer veya ticari büyüme açısından çok parlak olmayabilir. Bu hafta büyük finansal anlaşmalar yapmaktan kaçınmanızı öneririz. Hafta, ithalat veya ihracat ile ilgili olanlar için sadece elverişli olabilir. Hafta, mali cephede umut verici görünüyor. Bu hafta çok fazla tasarruf olasılığı yok. Harcamalarınız, kazancınız kadar olacaktır. Aynı anda kaçınılmaz ve gerekli masrafları üstlenmekten kaçınmanız gerekebilir. Aile hayatında biraz çalkantılar yaşanabilir. Çocuklar babaları için endişe duyabilir veya zaman zaman tartışmaya girebilirler. Bu dönemde mülk satın almayı düşünmeyin.

13 Mayıs -19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Hafta, birçok cephede karışık sonuçlar doğurabilir. Varsa, eski hastalıklardan ayın 15’inden sonra rahatlamaya başlayabilirsiniz. Genel bağışıklığınız artabilir. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle kopmuş olan ilişkilerin düzelmesi muhtemeldir. Ailenize karşı hem manevi hem de finansal sorumluluklarınız artabilir. Bu hafta seyahat etmeniz gerekebilir. Yurt dışında ya da yüksek öğrenim için eyalet dışına çıkmak isteyen öğrenciler başarılı olabilirler. Çocuklarınızla ilgili endişeler sonunda kaybolabilir. Anne tarafından bir aile üyesini, hastalığı nedeniyle ziyaret etmeniz gerekebilir. İş ortağınız ile yanlış anlamalar yaşanabilir. Denizaşırı iş ile ilgili olanların da seyahat etmeleri gerekebilir. Maaşlı çalışanlar, yoğun iş yükü nedeniyle kendilerini yorgun hissedebilir. Mülk için borç almak bu hafta nispeten kolay olabilir.