Anasayfa /  Spor /  Basketbol

12 Dev Adam EuroBasket'te 2'de 2 yaptı!

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te aynı isimli salonda oynanan A Grubu'ndaki ilk maçında Karadağ'ı 72-68 mağlup eden ay-yıldızlı takım, ikinci müsabakasında Bulgaristan ile karşı karşıya geldi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 03 Eylül 2022 22:50

EuroBasket'te gruptaki 2. maçına çıkan A Milli Basketbol Takımı, Bulgaristan'ı 101-87 mağlup etti. Cedi Osman ve Alperen Şengün karşılaşmada yıldızlaştı. Millilerde Cedi Osman 25, Alperen Şengün 20 ve Shane Larkin 13 sayıyla mücadele etti.

A Milli Takım, ilk yarısına kötü oynadığı maçta rakibini 101-87 yenerek grupta 2'de 2 yaptı. Milli takım, Bulgaristan ve Karadağ'ın yanı sıra Gürcistan, İspanya ve Belçika'nın da yer aldığı grupta elde ettiği bu galibiyetle son 16 turuna çıkma adına önemli bir adım attı.

YARIN GÜRCİSTAN İLE KARŞILAŞACAK
A Milli Basketbol Takım, 2022 Avrupa Şampiyonası A Grubu üçüncü maçında yarın Gürcistan ile karşılaşacak.Tiflis Arena'da TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma, NTV'den naklen yayınlanacak.

FURKAN KORKMAZ FORMA GİYMEDİ
A Milli Takım'da bel spazmı geçiren milli oyuncu Furkan Korkmaz, maçta forma giymedi. Karşılaşma öncesinde salonda takımdan ayrı ısınma hareketleri yapan Furkan Korkmaz'ın tedbir amacıyla maçta görevlendirilmediği bildirildi.

Yorumlar