Anasayfa /  Yaşam

112'den yardım isteyen kadın kalbinden vurularak öldürüldü

Düzce’de bir kişi kız arkadaşını kalbinden vurarak öldürdükten sonra kafasına ateş ederek intihar etti. Kabinden vurularak öldürülen Mahide Güneş Ünal’ın, olaydan kısa bir süre önce 112 Acil'i arayarak yardım istediği, polis ekiplerinin olay yerine gittiği sırada cinayetin meydana geldiği öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 14 Ekim 2020 22:20

Olay, akşam saatlerinde Düzce’nin Bahçeşehir Bölgesi Çamlıevler Mahallesi 7. Cadde üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi.

KIZ ARKADAŞININ KALBİNE ATEŞ ETTİ
Kemal Anıl Şenol (30) isimli şahıs kız arkadaşının yaşadığı eve geldi. Evde bulunan kız arkadaşı Mahide Güneş Anıl'ın (25) kalbine ateş ederek öldürdü. Ardından da kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Acil Sağlık ekipleri Mahide Güneş Anıl’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralandığını fark eden sağlık ekipleri yaralı Kemal Anıl Şenol’u ambulans ile Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan'da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

112'DEN YARDIM İSTEMİŞ
İddiaya göre, Mahide Güneş Ünal’ın olaydan kısa bir süre önce 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bir evde kapalı tutulduğunu ve kurtarılmasını istedi. İhbar üzerine olay yerine polislerin hareket ettiği ancak bu sırada Mahide Güneş Ünal’ın öldürüldüğü öğrenildi.

Yorumlar