Anasayfa /  Foto Galeri

1100 TL sosyal yardım durumu kapsam dışına çıktı ne anlama geliyor?

E-devlet üzerinden yapılan bazı sorgulamalarda "yardım Durumu Kapsam Dışına Çıktı ve sosyal yardım durumu kapsam dışına çıktı " şeklinde ibareler görüntüleniyor. Bu şekilde uyarı alanlar ise Yardım Durumu Kapsam Dışına Çıktı Ne Demek? sorusu üzerinden bilgi edinmeye çalışıyor. Merak edilen 1100 TL sosyal yardım durumu kapsam dışına çıktı ne demek? sorusu yanıtları ve tüm detaylar.

1100 TL sosyal yardım durumu kapsam dışına çıktı ne anlama geliyor? - Sayfa 1

1 Yılı aşkın süredir ülkemizde salgın oluşturan koronavirüs pandemisi ile ilgili son dakika gelişmeleri sürerken 29 Nisan gününden bu yana uygulanan tam kapanma sokağa çıkma yasağında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan "1100 TL sosyal yardım desteği"ne hakkı olup olmadığını öğrenmek amacıyla e-devlet üzerinden sorgulama yapanlardan bazıları "sosyal yardım durumu kapsam dışına çıktı ve Yardım Durumu Kapsam Dışına Çıktı" gibi uyarılarla karşılaşıyor. Bunun ne ifade ettiğini öğrenmek isteyenler Yardım Durumu Kapsam Dışına Çıktı Ne Demek? sorusuna yanıt aramaya başladı.

1100 TL sosyal yardım durumu kapsam dışına çıktı ne anlama geliyor? - Sayfa 2

PANDEMİ YARDIM DURUMU KAPSAM DIŞINA ÇIKTI NE DEMEK?
Merak edilen 1100 TL sosyal yardım durumu kapsam dışına çıktı ne demek? sorularının yanıtları ve tüm detaylar şöyle;

1100 TL sosyal yardım durumu kapsam dışına çıktı ne anlama geliyor? - Sayfa 3

SOSYAL YARDIM KAPSAM DIŞI NE DEMEK?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödemesi yapılacağı duyurulan 1100 TL sosyal yardım alma hakkının olup olmadığını öğrenmek isteyerek e-devlet üzerinden sorgulama yapan ve karşısına "Yardım Durumu Kapsam Dışına Çıktı" şeklinde bir uyarı çıkanların bu yardımı almak için gerekli olan şartları taşımadıkları anlamına gelmektedir. Sorgulamanız esnasında böyle bir ibareyle karşılaştıysanız 1100 TL sosyal yardım ödemesinden yararlanamayacağınız anlamına gelmektedir.

1100 TL sosyal yardım durumu kapsam dışına çıktı ne anlama geliyor? - Sayfa 4

NAKDİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2 milyonun üzerinde ihtiyaç sahibi haneye, hane başı 'Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı' ile 1100 TL tutarında nakdi destek sağlayacağız" dedi.