Anasayfa /  Foto Galeri

11 – 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

11 – 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

11 – 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

11 – 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

11 – 17 Şubat 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

11 – 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç burcu 11 – 17 Şubat haftalık burç yorumları Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar: Hafta boyunca işinizle ilgili yeni ve zorlu sorumluluklar alabilir telaşa düşmediğiniz takdirde başarı merdivenlerini hızlı adımlar ile çıkmaya başlayabilirsiniz. Bu hafta özel yaşamınızda da güçlü etkiler söz konusu. Krizleri çözüme kavuşturacak aşkla yeniden uyandıracaksınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Koç burçları küçük krizleri büyütmeyin. Çocuklarınızla aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlahi adalet doğrudan yana güçleniyor ve hakkınızı almanın mutluluğunu yaşamaya başlıyorsunuz. Koç burcu; Ruhunuzun derinliklerinde yer eden dünden bugüne yaşadıklarınızı daha iyi kavrayacak kızgınlık öfke ve kin duygunuzu ardınızda bırakıp gücünüzün yeteneklerinizin farkındalığına ulaştıracak sizleri.

11 – 17 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa burcu 11 – 17 Şubat haftalık burç yorumları Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar: Gökyüzü hafta boyunca sakinliğinizi korumanızı olayları akıllıca davrandığınız sürece doğru şekilde yöneteceğinize işaret ediyor. Kariyer ve eğitim hayatınızda çabalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. İş hayatınızda ise güçlü insanlarla zamanı doğru değerlendirerek büyük girişimleri başarı ile gerçekleştirebileceksiniz çarşamba gününden itibaren tanıyacağınız insanlar iş ve özel yaşamınızda şans getirecek sizlere. Özellikle aşk hayatınızda kimse yoksa bilin ki kalbiniz gerçek sahibini bulacak. Dolunay enerjisi ile ailevi konularda geçmişle ilgili meselelerde sorunlar veya olumlu etkiler yaşanabilir. Adaletli ve gerçekçi davranmalısınız. Yaratıcılık gerektiren bir meslek sahibiyseniz bu dönem sizin için biçilmiş kaftan sahne sizin olabildiğince ön planda olun ve kazanın. Boğa burcu; bu süre içinde iş ve eğitim hayatınızda seyahatler eğitim programları içinde yer almak için ekstra çaba sarf etmekten geri kalmayın. Özel yaşamınızda geçmişte yaşanan sorunların tekrar etmemesine dikkat edin.