Anasayfa /  Ekonomi

1000 ASDEP personeli alınacak! ASDEP nedir? Personel alım şartları belli oldu mu?

Desteğe ihtiyacı olan kişiler ve aileler için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen ASDEP projesinde istihdam edilmek üzere bin ASDEP personeli alınacak. Basın İlan Kurumu resmi portalı ilan.gov.tr'de yayımlanan ilan ile başvuru genel şartları belli oldu.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2019 12:33

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 1000 ASDEP personeli alımı için ilanın bu hafta yayınlanacağını ve gelecek hafta başvuruları almaya başlayacaklarını açıkladı. ASDEP yani Aile Sosyal Destek Programı kapsamında 1000 personel alımı başvuru genel şartları netleşti. Özel şartların da bu hafta belli olması bekleniyor. İşte ilan detayları…

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ASDEP NEDİR?

ASDEP yani Aile Sosyal Destek Programı, sosyal yardm ve sosyal hizmetlere ihtiyaç duyan aile ve bireylerin objektif kriterlere göre tespiti, bilgilendirilmesi, sosyal yardım ve hizmetlerden yararlandırılması, diğer kamu hizmetlerinden yararlanmalarının sağlanması ve bu suretle yaşam koşullarının iyileştirilmesi, refah seviyelerinin yükseltilmesini amaçlayan bu sürecin tüm aşamalarında kendilerine rehberlik edilmesini öngören bir programdır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) kayıtlı vatandaşlarımızın hanelerine ASDEP çalışanları tarafından ziyarette bulunularak gerekli rehberlik, yönlendirme ve takip yapılacaktır.

Yorumlar