Anasayfa /  Medya

10 yıl önce final yapmıştı! O dizi tekrar ekranlara dönüyor...

Bir döneme damga vuran bir yerli dizi 10 yıl sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yıldız oyuncularının projenin yeni versiyonu için çalıştıkları ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 01 Eylül 2022 22:46

Fox TV’nin unutulmaz dizileri arasında yer alan bir yerli dizi, 2007 ile 2012 yılları arasında milyonların ilgisini çekmiş ve büyük başarı kazanmıştı. 197 bölüm yayınlanan ve Türk dizi tarihinin en dikkat çeken projelerinden birisi olarak bilinen dizinin ekranlara yeni bölümleriyle döneceği ortaya çıktı. 

Gazete Magazin programına konuşan Bülent Çetinaslan, dizinin geri dönüşünü sağlayabilmenin kolay olmadığını belirterek, son durumu şöyle anlattı:

“Altyapıyı kurmaya çalışıyoruz. Bütün oyuncuları tekrar toplamak biraz zor. Herkes ayrıldı, koptu, evlenen oldu, şehir dışında, ülke dışında olanlar var.”

Arka Sıradakiler dizisi lise hayatını anlatan bir projeydi ama geri dönüşü farklı olacak. Bülent Çetinaslan detay vermek istemedi ama lise hayatını anlatmanın mantıklı olmayacağını, herkesin değiştiğini dile getirdi.

Arka Sıradakiler projesini yeniden hayata geçirebilmek için hem yoğun şekilde çalıştıklarını hem de heyecanlı olduklarını anlatan Bülent Çetinaslan, “Eski ekibin ruhunu toplamaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımız dışarıda olduğu için görüşmeler oluyor. 3-5 bölüm bir şeyler yaparsın diye konuşmalar geçiyor” diyerek son durumu anlattı.

 FOX TV'de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisi 2012 yılında final yaptı. 

Yorumlar