Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

10 Nisan 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

10 Nisan 2019 Çarşamba burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte10 Nisan 2019 Çarşamba Burçlar

Abone ol
Abone ol 09 Nisan 2019 23:28

10 Nisan 2019 Çarşamba  günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 10 Nisan 2019 Çarşamba Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 10 Nisan 2019 Çarşamba Günü Burç yorumlarında neler var 

10 Nisan 2019 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün parasal meseleler ile uğraşabilirsiniz. Kar-zarar dengesini arkadaşlarınıza danışabilirsiniz. Uzun süredir kredi çekmek istiyordunuz o sorun bugün hallolabilir. Uzun vadede krediniz bugün tanımlanabilir. Sonunda mutlu olacağınız maddi düzeneği kuruyorsunuz

10 Nisan 2019 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugünü kendinize bakım için ayırdınız. Görünümünüzü geliştirmenin yollarıyla meşgul olmaya bütün devam edeceksiniz. Yeni bir saç modeli, yüz maskeleri ve masajlar sizi bekliyor olabilir. Hatta bununla kalmayıp moda kıyafetler ve aksesuarlar ile dolabınızı da yenileyebilirsiniz. Bilinçli olarak, biri tarafından fark edilmek için tüm bu hazırlıklar. Bu çabalara ve heyecana değecek bir insan olduğundan emin olun.

10 Nisan 2019 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün modunuz düşük olabilir. Hiçbir şey yapasınız yok. Çalışıyor iseniz işe gitmek zor gelebilir; çalışmıyor iseniz yemek yapmak istemeyebilirsiniz. Bugün duygusal olarak hissettiğin şey tam olarak “yalnızlık” olabilir. Bastırılmış duygularınız ve felsefi çizginiz bugün sizi yenebilir ve ruh halinizi etkileyebilir.



10 Nisan 2019 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile konuşmadan acaba kaç gün durabilirsiniz? Sorunun cevabı aslında çok net, hiç gün! Zaten gerek de yok. Siz ve etrafınızdakiler beraber vakit geçirmekten gayet memnunsunuz. Bugün de size sürpriz bir parti yapabilirler. Ev yaşamında mutlu ve uyumlu bir gün sizi bekliyor olabilir.



10 Nisan 2019 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aile bireyleri ile tartışma olasılığı yüksek. Bu tartışmanın sebebi yüksek oranda sizsiniz. Ailenize biraz daha önem veriyor olsaydınız, bunlar yaşanmayabilirdi. “Keşke” demenin bir önemi yok, yaşananlardan ders çıkarıp, önünüze bakmanız gerekir. Bu arada doğaya karşı ilgiliniz de günden güne artmakta.



10 Nisan 2019 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün her türlü ön yargıdan kaçının ve hoşgörüsüzlüğün aklınıza girmesine izin vermeyin. Bu karşınızdakine değil kendinize yaptığınız en büyük yanlış olur. İnsanları kafanızda oluşturduğunuz şekle sokmaya çalışırken siz yorulursunuz. Bugün tüm olumsuzluklardan uzak durmaya çalışın.

10 Nisan 2019 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Herkesin bir hayali vardır, ancak sadece birkaçı hayallerini gerçekleştirme şansı bulur. Siz şanslı insanlar arasındasınız. Hayalinizdeki projenin gerçekleştiğini ve ileriye doğru ilk adımlarını attığını göreceksiniz. Fakat bütün güzel şeylerin mütevazi bir başlangıcı var. Önemli olan bir hayalin olduğunu ve hayal etmenin işin en zor kısmı olduğunu hatırlamak.

10 Nisan 2019 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün iş yapanlar için istisnai bir gün olacağa benziyor. Mükemmel fırsatlar kapınıza kadar gelebilir hatta kibarca içeri girebilir. Sanki bir oyunun içindesiniz ve hiçbir şeye dokunmadan sondaki altın yüklemesi gerçekleşiyor. İçinizdeki liderliği dışarı çıkarın ve tüm bu önünüze serilen fırsatları iyi değerlendirin. Pazarlık ve takaslarda çok dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.



10 Nisan 2019 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün birçok konuda ikilemde kalabilirsiniz. Yapmalı mıyım; yapmamalı mıyım? Cevabı sizde bilmiyorsunuz. Çok kafa yorup karar verecek modunuz da yok. Bugün böyle rölantide geçebilir. Doğru tercihler için size rehberlik edecek doğru insanı bulmanız gerek. Bulmalı mıyım; bulmamalı mıyım!

10 Nisan 2019 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Miktarı azalsa da para kazanmaya devam! Yatırımlar ve ek kaynaklar akmasa da damlayacaktır. Bekleyen projelerinizi rafa kaldırmayın. Gereksinimleriniz ve sorumluluklarınız hakkında net bir fotoğrafa sahip olmanız için fizibilite çalışmalarına başlayın. İşlerinizi bitirip arkadaşlarınız ve ailenizle keyifli zamanlar geçireceksiniz. 

10 Nisan 2019 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Aslında işiniz başınızdan aşkın. Ama yine de sizden yardım rica eden arkadaşlarınızı kırmamaya çalışıyorsunuz. Onların sırtındaki yükü biraz azaltabilirsiniz. Bununla birlikte, kendi işinizdeki sorumluluklardan da mahrum kalmayacaksınız. İş yerinde, rakiplerinizi şaşırtacak şekilde mücadele edecek ve olağanüstü iyi performans göstereceksiniz.

10 Nisan 2019 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün duygusallığınız üstünüzde. Evli olanlar, eşlerinize veya diğer yakınlarınıza olan sevginizi çok eşsiz ve dramatik bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bekar olanlar, evlilik ya da aşk tekliflerini ortaya koymak için iyi bir gün olmayabilir ve bunu yaparsanız hayal kırıklığı yaşanabilir. İş yerinde, profesyonelce tüm çalışmalarınızda çok başarılı olacağınız bir gün olabilir.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



8 Nisan  – 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar