Anasayfa /  Ekonomi

10 bin TL destek kredisi başvuru sorgulama - Halkbank Vakıfbank Ziraat

10 bin TL destek kredisi başvuru sorgulama - Halkbank Vakıfbank Ziraat Bankası bireysel temel ihtiyaç kredisi sorgula başvuru sonucu öğren.

Abone ol
Abone ol 15 Nisan 2020 16:49

Aylık hane geliri 5 bin liranın altında olan vatandaşların başvuru işlemlerini gerçekleştirebileceği bireysel temel ihtiyaç kredisi, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank aracılığıyla edinilebiliyor. 36 ay vade ve 6 ay geri ödemesiz seçeneği ile vatandaşlara 5 bin, 7 bin 500 ve 10 bin lira tahsis eden 3 kamu bankası, değerlendirme işlemlerini tamamladıktan ve krediyi kullanmak isteyen vatandaşların onayını aldıktan sonra parayı hesaplara yatırmaya başlıyor. Peki, 0,49 faiz oranı ile kullandırılan bireysel temel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden gerçekleştirilebilecek olan başvuru ve sonuçları hakkında detaylı bilgiler

 

 

 

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK, HALKBANK 10 BİN TL KREDİ BAŞVURU SAYFALARI 

Üç kamu bankasından kendilerine en uygun olanı tercih eden vatandaşlar, aşağıdaki linklere tıklayarak başvurularını gerçekleştirebilecek.

VAKIFBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

HALKBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

5 milyona yakın kişinin başvuruda bulunduğu Bireysel temel ihtiyaç destek kredisi, değerlendirme işlemleri tamamlanan ve kredi almaya uygun görülen kişilerin hesaplarına yatırılmaya devam ediliyor. Koronavirüs nedeniyle küresel çapta ortaya çıkan olumsuzluklardan zarar görmemesi için vatandaşa düşük faizle ve 6 ay ödemesiz verilen bireysel temel ihtiyaç destek kredisi için başvuru noktaları, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank olacak.

BİREYSEL TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Hane gelirinin önemli olduğu temel ihtiyaç kredisi için başvurular devam ediyor. 0,49 faizle 6 ay geri ödemesiz 10 bin lira üst limitle ihtiyaç kredisi verecek olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, başvuruda bulunacak olan kişilerde aradığı şartları paylaştı. İlk yapılan duyuruda 5 bin lira ve altında hane kazancına sahip olan kişilerin başvurabileceği belirtilen 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, 3 kamu bankasına yapılan başvuru ile çekilebiliyor.

6 AY ÖDEMESİZ KREDİ BAŞVURU SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR? 

10 bin TL bireysel destek kredisi için başvuru sonuçları, değerlendirmenin tamamlanmasının ardından başvuruda bulunan kişilere kısa mesaj olarak gönderiliyor.

Eğer başvuruda bulunan kişinin, başvuruda bulunulan bankada hesabı varsa, değerlendirme durumu mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden görüntülenebiliyor

 

Yorumlar