Anasayfa /  Ekonomi

10 bin TL 6 ay ertelemeli kredi başvuru ve sorgulama sayfası

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın verdiği temel ihtiyaç desteği kredisi başvuruları gerçekleştirilmeye devam ediyor. 36 ay vadeli kredinin aynı zamanda 6 ay ödemesiz dönemi bulunuyor. 10 bin TL temel ihtiyaç desteği kredisi başvuruları elektronik ortam üzerinden yapılıyor. İşte 10 bin TL 6 ay ertelemeli kredi başvuru ve sorgulama sayfası

Abone ol
Abone ol 21 Mayıs 2020 16:05

Temel ihtiyaç desteği gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın vatandaşlara sunduğu 10 bin TL'ye kadar kredi imkanın faiz oranı ise 0.49'dur. 6 ay ödemesiz temel ihtiyaç desteği kredisinin başvuruları alınmaya devam ediyor.Başvuru yapanlara bilgilendirme mesajları iletilmeye başladı. Peki 36 ay vadeli temel ihtiyaç desteği kredi başvuru sorgulaması nasıl yapılır? İşte 10 bin TL temel ihtiyaç desteği kredisi başvuru ekranı...

VAKIFBANK BAŞVURU VE KREDİ SORGULAMA EKRANI 

VAKIFBANK BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU DURUMU NASIL SORGULANIR?

Temel İhtiyaç Kredisi başvuru durumu https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/gunlukfinans/SubesizDestekKredisiBasvuruSorgulama/BasvuruBilgileri.aspx ekranı üzerinden sorgulanabilecek

HALKBANK BİREYSEL TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halkbank İnternet Şubesine giriş yaparak; Başvuru- Bireysel Kredi Başvurusu- Kredi Türü: Tüketici Kredisi-Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Halkbank Mobil Şubesine giriş yaparak; Başvuru- Kredi Başvurusu- Kredi Türü: Tüketici Kredisi- Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

0850 222 0 400 Halkbank Dialog’u arayarak Sesli yanıt sisteminde önceliklendirilmiş işlemler menüsünde 2 numaralı Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisini seçerek başvuruda bulunabilirsiniz.

HALKBANK BİREYSEL TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

ZİRAAT BANKASI BAŞVURU AŞAMALARI NASIL SORGULANIR?

Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim adresinden takip edebiliriniz.

ZİRAAT BANKASI KREDİSİ NASIL KULLANILIR?

İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamasında Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi her zaman kullanabiliryorsunuz.

Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel.ziraatbank.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamasından "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi her zaman kullanabilirsiniz. 

Bankkartınız ve kart şifreniz yoksa kredinizi kullanmak için Bankkartınız ve kart şifreniz yoksa kredinizi kullanmak için tıklayınız(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır).

Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yorumlar