Anasayfa /  Foto Galeri

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajları! (2020) Dünya İnsan Hakları Günü nasıl ortaya çıktı?

Bugün 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü... 1948 yılından itibaren her yıl kutlanan Dünya İnsan Hakları Günü günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Bugüne özel paylaşılabilecek en güzel mesajları derledik. Peki, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? İşte sosyal medya platformlarında paylaşılabilecek en güzel 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajları...

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajları! (2020) Dünya İnsan Hakları Günü nasıl ortaya çıktı? - Sayfa 1

Bugün 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanıyor. 1948 yılından itibaren kutlanmaya başlanan bugün Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilmiştir. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nde yer alan İnsan Hakları Günü, bu yıl ırk, renk, din, cinsiyet, dilden bağımsız olarak herkesin sahip olduğu ayrılmaz hakların ilan edilmiştir. Vatandaşlar '' 10 Aralık İnsan Hakları Günü mesajları ve sözleri'' şeklinde araştırma yapmaya başladı. Sevdiklerinize göndermek isteyeceğiniz anlam dolu mesajları haberimizde derledik. İşte, Dünya İnsan Hakları Günü mesajları ve sözleri!

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajları! (2020) Dünya İnsan Hakları Günü nasıl ortaya çıktı? - Sayfa 2

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJLARI

1948'de kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi, "insan haklarının anayasası" olarak tanımlanır. Haberimizde, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajları ve sözlerine bakabilirsiniz.

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajları! (2020) Dünya İnsan Hakları Günü nasıl ortaya çıktı? - Sayfa 3

- Bana hürriyetlerin en büyükleri olan düşünce, inanç, vicdan hürriyetlerini verin. (Milton)

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajları! (2020) Dünya İnsan Hakları Günü nasıl ortaya çıktı? - Sayfa 4

- İnsan köle doğmaz, köle yapılır.