Anasayfa /  Hava durumu

1 Temmuz Çarşamba günü hava durumu nasıl olacak ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2020 22:15

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Rize ve Artvin çevrelerinde sağanak bekleniyor.

Yapılan açıklamada, akşamdan itibaren yarın akşam saatlerine kadar, ülkenin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Rize ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre, yarın hava nasıl olacak?

Yapılan son dakika hava durumu açıklamalarına göre; Doğu Anadolu'nun doğusu ile Rize ve Artvin çevrelerinde sağanak bekleniyor. Marmara Bölgesi'nde ise sıcaklığın, mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde olacağı, İstanbul'da 32 derece civarında seyredeceği bildirilirken 1 Temmuz Çarşamba hava durumu raporu açıklandı.

Marmara Bölgesi'nde sıcaklığın mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Bazı bölgelerde ise çarşamba günü sağanak yağış etkili olacak.

İSTANBUL 22°C32°C

Az bulutlu ve açık

ANKARA 17°C31°C

Az bulutlu ve açık

İZMİR 25°C38°C

Az bulutlu ve açık

 

Yorumlar