Anasayfa /  Foto Galeri

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları Sevginiz ve ilişkiniz hususunda bu hafta size yardımcı olacaktır. Aşk hayatında yeni umutlar bulabilirsiniz. Sağlığınız ve zindeliğinizde büyük bir değişiklik olmayabilir. Sadece sindirim ve asitle ilgili sorunları önlemek için yeme alışkanlıklarına dikkat etmeniz tavsiye edilir. Çalışanlar bu hafta kendilerini eskisi üretken bulamayabilirler. İşadamları bu süre büyük ölçüde pozitif ilerlemeler kaydedebilirler. Bir inşaat, süt veya su işletmeniz varsa, bu hafta sizin için ekstra karlı olabilir. Bu hafta, finansal ve para ile ilgili konularda da şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Borsadan da iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Öğrencilerin eğitimi için harcama yapmaları muhtemeldir. Aynı zamanda sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekebilir. Bu süre zarfında baba ve oğul arasındaki bazı mücadelelerin yaşanma riski çok yüksektir. Yeni bir ev satın almak isteyebilirsiniz, ancak son anda, bu şansınız elinizden bir yıldız gibi kayabilir.

1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 1 Temmuz - 7 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları Bu süre zarfında bazı mevsimsel hastalıklar yaşayabilirsiniz, ancak bunun dışında sağlığınız için önemli bir komplikasyon olmayabilir. Bu haftanın iki günü huzursuz hissedebilirsiniz. Aile üyelerinizden beklediğiniz desteği almanız muhtemeldir. Finansal durumunuz sizin için uygun olabilir ve geliriniz artabilir. Bu hafta boyunca seyahat etme şansı var. Yabancı bir yolculuğa bile çıkabilirsiniz. İşadamları bu hafta işletmeleri için iyi destek alabilirler ve aynı zamanda iyi karlar elde edebilirler. Çalışanların bu süre zarfında karışık sonuçlar alması olasıdır. Çalışanların yanlış anlamaları önlemek için patronlarıyla olan ilişkilerinde dikkatli olmaları önerilir. Devletle ilgili işlerle ilişkilide iseniz, çok daha dikkatli olmanız gerekebilir. Bu hafta boyunca daha maneviyatı yüksek hissedebilirsiniz. Bir öğrenci gibi, mantıklı ve muhakeme gücünüz artabilir. Bu hafta çalışmalarınız için gerçekten başarılı sonuçlar alabilirsiniz.