Anasayfa /  Foto Galeri

1 Nisan - 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

1 Nisan - 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

1 Nisan - 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

1 Nisan - 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 1 Nisan -7 Nisan 2019 haftalık burç yorumları haberimizde.

1 Nisan - 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Bu hafta ilişkiniz için ortalama sonuçlar doğurabilir. Partnerinizi mutlu etmek için harcama yapmanız gerekebilir. Bu süre zarfında partneriniz ile daha sık görüşebileceksiniz. Bu hafta sağlık sıkıntıları yaşamayabilirsiniz; bağışıklık sisteminiz kuvvetlenecektir. Bu dönemde kaygı ve uykusuzluk ihtimali vardır. Mesleki yaşamınız için bu hafta size olumlu ve sıkı çalışmanızın sonuçlarına ulaşmanız olasıdır. Bu süre zarfında iş yükünüz daha az olacaktır. Düzgün bir ilişki sürdürmek için iş arkadaşlarınıza karşı kibar olmanız önerilir. Sorumluluklarınızın yanı sıra maaşınızda da bir artışa şahit olacağınız görülüyor. Bu süre zarfında işiniz için yenilikler geliştirebilirsiniz. Evinizi dekore etmek için harcama yapmanız ya da eviniz için bazı ürünler satın almanız muhtemeldir. Bu süre zarfında miras ve diğer mali meseleler gecikebilir. Öğrenciler bu hafta harika vakit geçirecekler; konsantrasyonları artacaktır. Evli çiftler için bu süre zarfında pozitif gelişmeler görülebilir ve eşinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

1 Nisan - 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Zihinsel ve fiziksel sağlık için bu hafta size destekçi olabilir. Bu süre zarfında arzularınızı yerine getirebilirsiniz. Lüks eşyalar ve aile üyeleriniz için harcama yapma ihtimali vardır. Küçük bir yolculuğa çıkmanızın olasılığı da bu hafta mevcut. Yurtdışına çıkmak istiyorsanız bu hafta olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu süre zarfında üstlerinizden, arkadaşlarınızdan veya kayınvalidenizden istifade etme ihtimaliniz var. Bu hafta sonu gerçekten romantik olacak ve ilişkinizin tadını çıkartabileceksiniz. İşletmeniz için bu hafta mükemmel sonuçlar doğurabilir. Arkadaşlarınızla iş dünyasıyla ilgili avantajlar elde etme ihtimaliniz yüksek. Çalışanların bu hafta yurtdışına çıkmaları bekleniyor. Bu süre zarfında dizlerinizle ilgili sorun yaşama olasılığınız yüksektir. Yaşam partnerinizden büyük ilgi göreceksiniz ve aranızdaki sevginiz ve bağlarınız artacak. Evli çiftler bu süre zarfında çok eğlenceli bir hafta geçirebilirler. Bu haftanın son günlerinde seyahatinizde bazı sorunların ortaya çıkması ihtimali vardır.