Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

1 Nisan 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

1 Nisan 2019 Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 31 Mart 2019 Pazar Burçlar

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 01:20

1 Nisan 2019 Pazartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 1 Nisan 2019 Pazartesi Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 1 Nisan 2019 Pazartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

1 Nisan 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün tüm gün hobilerinize ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz şeylerle uğraşmak size ekstra enerji verecektir. Bu edindiğiniz enerjiyi sevdiklerinize çok net bir şekilde yansıtacaksınız. Aklınıza bugün iş gelmeyebilir. Ancak patronlarınız şuan size gösterdiği imtiyazları gözden geçiriyor olabilir. Size önerimiz bugün iş düşünmeden başınızı yastığa koymanız nasıl olsa yarın tüm işler size masadan bakıyor olacaktır.



1 Nisan 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün büyükanne ve büyükbabaların evde sevgi ihtiyacını göreceksiniz. Ve içinizden onları mutlu etmek gelebilir. Yaşlıları mutlu etmek için pahalı hediyelere gerek yok. Bir güler yüz ile beraber hoş sohbet onlara yetecektir. Ayrıca uzun zamandır ödenmeyen borcunuz bugün ödenebilir. Bu da sizi oldukça rahatlatacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde işiniz için aldığınız risklerin sonucunu öğrenebilirsiniz.



1 Nisan 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bazı konulara çok duygusal yaklaşıyorsunuz ve bu durumdan pek memnun değilsiniz. Kendinizi değiştirmeye karar verebilir ve kişisel gelişim derslerine katılabilirsiniz. Olaylara bakış açınızı ve durumlara tepkinizi tamamen değiştiremeseniz bile törpüleyebilirsiniz. Bu değişimden en çok yakınınızdaki insanlar ve tabiki partneriniz hoşnut olacaktır.



1 Nisan 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Yoğun bir günü geride bıraktınız ve bugün sizin için dinlenme günü ilan edildi. Kendinizden çok sevdiklerinizi düşünmeye yattığınız yerden devam edebilirsiniz. İş yerinde olanlar çalışmalarına konsantre olamayabilir. Maddi olarak, muhtemelen öğleden sonra, gecikmiş ödemelerinizi alacaksınız. Mali durumunuzun tasarrufunda dikkatli olmanızı öneririz. “Bütün bir ay” bu maaş ile geçineceğinizi aklınızdan çıkarmayın.



1 Nisan 2019 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin için geleneksel çalışmalar öne çıkacaktır. Her konuda teknoloji iyi değildir. Bazı durumlarda eski yöntemlere başvurabilirsiniz. İyimser kalma yeteneğiniz, tam zamanında doruğa ulaşacak. Mükemmel bir geleceğe dair şansınız konusunda kendinizden emin olabilirsiniz. Bu durum işinizdeki gerilimi azaltacak ve akşamın ilerleyen saatlerinde sıcaklık ve şefkatin tadını çıkarmanıza yardımcı olacak uzun bir yol kat edecektir.



1 Nisan 2019 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün uzun zamandır sabrettiğiniz bir olaya patlama yaşayabilirsiniz. Tepkiniz dikkat çekici olacaktır. Sonuçlarını kendi içinizde değerlendirmenizi öneririz. Bazen bu patlamalar zamansız bazen ise tam yerinde olabilir. Sonrasında sular durulunca neşeli halinize geri döneceksiniz. Bu durumlar sizi olgunlaştıracaktır.

1 Nisan 2019 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Hükümet için çalışanlar kendilerini çok rahat bir iş günü içerisinde bulacaklar. Devlet memuru olanlar  için de durum aynı olacaktır. Yoğun olmayan çalışmalara alışık değilsiniz. Günün tadını çıkarmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca akşam, hayat arkadaşınız ile kaliteli zaman geçirebileceksiniz. Kısacası şanslı bir gün sizi bekliyor.



1 Nisan 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

İlişkinizde hiç bu kadar güzel bir gün geçirmemiştiniz. Uzun süre bugünü aklınızdan çıkaramayabilirsiniz. Maddi durumlar ile alakalı kendinizi harcamalarınızda tutabiliyorsunuz. Bu beceriniz çok fazla para biriktirmenize yardımcı olacaktır. Evde sessiz ve huzurlu bir gün olacaktır. İş yerinizde ise hoşunuza gitmeyen ama size yapışan görevleri bertaraf etmek için süper yeni fikirler üretebilirsiniz.



1 Nisan 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin için yoğun bir gün olabilir. Başa çıkamayacağınız kadar fazla iş yükünün bir kısmını dağıtmaya çalışacaksınız. Bir iki meslektaşın hariç diğerlerine güvenmemenizi öneririz. Bir işin hiç yapılmaması, yanlış yapılmasından daha iyidir. Akşam çok yakın bir arkadaşınız, sizi ev yapımı yemeklerle mutlu edecek. Yorgunluğunuz bir nebzede olsa, kahvenizi yudumlarken azalacaktır.

1 Nisan 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

İş yerinde yetkili bir pozisyonda iseniz, bugün sizin gününüz olabilir. Samimi çabalarınız ve dürüstlüğünüz, projeleri bitiş çizgisine yaklaştıracak. Aynı zamanda takdir ve ödüller kazandırabilir. Hükümet dışındaki alanlarda, üstlerin güvenini kazanacaksınız ve gizli konuları onlarla tartışabileceksiniz.

1 Nisan 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün yardımsever tarafınız tezahür etmiş durumda. Yardım ettikçe sevinciniz artacaktır. Başka yüzlerde gülümseme oluşturabilmek, herkesin harcı değildir. İş hayatınızda ve özel hayatınızda adaletsizliğe karşı hep sesiniz yükselmiştir. Bu bazen size “yanlış mı yapıyorum acaba” dedirtse de üstleriniz tarafından hep takdir edilmiştir. Kısacası bugün manevi açıdan dolu geçireceğiniz bir gün olabilir.

1 Nisan 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün iki şey arasında kalacaksınız: yeni bir ev satın almak ya da şuan ki evinizin mobilyalarını değiştirmek. Bütün gün bunun değerlendirmesini yapacaksınız. Ne kadar borca gireceksiniz, değer mi, hangi evin muhiti daha iyi, çocuklarınız hangi evde daha rahat ederler, sadece evi yenilesem kendimi tatmin edebilir miyim.. Bütün bu soruların cevabını düşünüp, kararınızı verebilirsiniz.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



1 Nisan  – 7 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar