Anasayfa /  Foto Galeri

1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri ve resimli mesajları

1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri ve resimli mesajları - Sayfa 1

1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri ve resimli mesajları

1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri ve resimli mesajları - Sayfa 2

1 Mayıs 'İşçi ve Emekçi Bayramı' sözleri, şiirleri ve mesajları... 2008 Nisan'da "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilmiştir. 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir. Tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yarın tüm coşkuyla kutlanacak. Vatandaşlar bu özel günü heyecanını ve mutluluğunu birbirleriyle paylaşabilmek için en güzel 1 Mayıs sözlerini, şiirlerini ve mesajlarını araştırmaya başladı. En güzel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri, şiirleri ve mesajlarını haberimizden bulabilirsiniz...

1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri ve resimli mesajları - Sayfa 3

Emek olmadan hiçbir şey yetişmez. Sofokles 1 Mayıs barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür. Kapitalizm, yönetenlerin resmi çetesidir. Al Capone 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün tüm yurtta coşkuyla kutlanmasını diliyorum. Tanrı gibi yaratın, kral gibi emredin, köle gibi çalışın. Constantin Brancusi Bir ürünün mimari onu tasarlayan değildir, bir ürünün gerçek mimari onu ortaya çıkaran işçilerdir. 1 Mayıs işçi ve emekçi, birlik ve dayanışma, özgürlük ve demokrasi bayramınız kutlu olsun. Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs’ımız kutlu olsun. İşçilerin bir an önce iş-emekçi dünya görüşüne varmalarını ya da vardırmalarını diliyorum. Dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği 1 Mayıs’ta tüm işçi kardeşlerimizi kutluyoruz. Birlik ve beraberlik duygusuyla kenetlenen tüm emekçilerin 1 Mayıs işçi bayramı kutlu olsun. İşçi oldum, emekçi oldum ama ne olursa olsun hakkımdan, emeğimden ve insanlığımdan asla vazgeçmedim. Hakları için ölenlere minnet ve şükran, akan tere selam ve saygı ile 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun.

1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri ve resimli mesajları - Sayfa 4

Demokrasinin işçileri sevindirdiği gün olsun 1 Mayıs mücadeleye devam eden emekçilerin bayramı olsun 1 Mayıs. Mutlu ve güzel günler bizlerin olsun, 1 Mayıs işçi bayramımız birlik ve beraberlik içinde yarınlara umutlu olsun. Türkiye’deki ve dünyadaki tüm emekçi kardeşlerimizin emek ve dayanışma günü olan 1 Mayıs işçi bayramını kutluyorum. Kim olursa olsun, patron olsun, işçi olsun yeter ki çalışanın hakkını korumasını bilen olsun. Bayramınız kutlu olsun. Birlik ve dayanışma inancıyla emek, barış ve özgürlük mücadelesinde tüm ezilenlerin 1 Mayıs işçi bayramını kutlarım. Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz. Emek insanın alın teriyle kazandığı en değerli kazançtır. Emek ve emekçinin bayramı 1Mayıs tüm emekçilere kutlu olsun.