Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji saat vererek uyardı! Sıcak çarpmasına dikkat...

Meteoroloji 1 Haziran Çarşamba hava durumu raporunu yayımladı. Günlük planlarını yapan vatandaşlar hava durumuna göre faaliyetlerini planlıyor ve buna göre hazırlık yapıyorlar. Peki, MGM Meteoroloji 1 Haziran 2022 Çarşamba hava durumu nasıl? Bugün yağmur var mı? Bugün hava kaç derece? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte, bugünün hava durumu tahmin raporu ve merak edilen diğer detaylar…

Meteoroloji saat vererek uyardı! Sıcak çarpmasına dikkat... - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 1 Haziran hava durumu tahminleri açıklandı. Sıcaklıkların ise artmaya devam ederek, yurt genelinde mevsim normallerinin 4-12 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Peki, çarşamba günü hava nasıl olacak? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 1 Haziran hava durumu değerlendirmeleri.

Meteoroloji saat vererek uyardı! Sıcak çarpmasına dikkat... - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi. Vatandaşlar, sıcak çarpmasına karşı 11.00-16.00 saatlerinde dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Meteoroloji saat vererek uyardı! Sıcak çarpmasına dikkat... - Sayfa 3

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Van'ın doğusu ve Hakkari çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji saat vererek uyardı! Sıcak çarpmasına dikkat... - Sayfa 4

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların artmaya devam ederek, yurt genelinde mevsim normallerinin 4-12 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.