Anasayfa /  Foto Galeri

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları ve sözleri

1 Eylül Dünya Barış Günü kutlanıyor. Eskiden Sovyetler Birliği ve Varşova Paktı üyesi ülkeler barış içinde bir dünya mücadelesi görevini hatırlatmak amacıyla Almanya’nın 1939 yılında Polonya’yı işgal ederek İkinci Dünya Savaşı'nı başlattığı tarih olan 1 Eylül’ü “Dünya Barış Günü” olarak ilan etmiştir. İşte Dünya Barış Günü mesajları ve sözleri...

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 1

Dünya barışının önemini anlatan, savaşların yarattığı yıkımı hatırlatan 1 Eylül Dünya Barış Günü, bugün kutlanıyor. Dünya’da bazı ülkeler Dünya Barış Günü'nü 1 Eylül'de kutlarken bazıları da 21 Eylül'de kutlamaktadır. Dünya Barış Günü mesajları ve sözleri bugünün en çok araştırılan başlıkları arasında yer alıyor.

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 2

DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ

Barış erdemdir, insana yakışan duruştur.1 Eylül Barış Günü kutlu olsun.

Yeryüzünde ırk, din, dil ayırt etmeksizin; herkesin eşit ve özgürce yaşadığı barış dolu bir gelecek ümidiyle 1 Eylül Dünya Barış günü kutlu olsun...

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 3

1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutlar, tüm dünya mazlumlarının barış ve huzur içinde uyanacağı bir gelecek dileriz.

Acının, gözyaşının, savaşın olmadığı, sevginin, huzurun egemen olduğu, savaşların yaşanmadığı bir dünya umuduyla 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutluyorum..

1 Eylül Dünya Barış Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 4

Tüm dünyanın yeraltı ve yer üstü kaynaklarının adil ve eşit olarak tüm insanların paylaşıldığı, kan, gözyaşı, acıların ve insan kaynaklı trajidilerin yaşanmadığı barış ,huzur ve mutluluğu temenni ederim.

Yurtta Barış, Dünyada Barış… Savaşın değil barışın hakim olduğu bir dünya özlemiyle 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutlarım.